Kategoriarkiv: Blandat

Orange is the new black

orangeJa, jag vet att jag tydligen är lite sent ut för alla andra verkar ju redan har sett denna serie. Men om du är lika sen som jag att komma igång med nya serier så är Orange is the new black verkligen en superbra serie!  Den har allt både drama och komisk och spänning.

Om det är några fler serier som jag verkligen inte får missa så får ni kommentera! Modern family hade ju också typ gått i 3 säsonger innan jag började kolla på den……

Varför vill man bli så fet!?

Varför vill man bli så fet att man inte kan röra sig? Det är ju bokstavligt talat som att bli fåne i ens egen kropp eller hur?

Fattar heller inte hur hon tror att hon ska kunna ha barn och samtidigt inte kunna röra sig. Jag har en kompis som har en 3 år gammal son nu och hon behöver inget gymkort kan jag säga för hon får springa som en galning efter honom.

Vet hennes kille vad han gett sig in på med undrar ju jag. Han kommer ju att få göra allt. Jobba, städa, tvätta, handla, laga mat, ta hand om barnen, tvätta och ta hand om henne med antar jag. Vad händer om han en dag väljer att lämna henne???

vill bli fet

Borde kanske lära sig självförsvar

Alltså, det har varit sjukt mycket skriverier om våldtäkter överallt och det skrämmer skiten ur mig. Så det är helt klart en skön omväxling att läsa om killar som Josef som gör något åt saken. Och vad är det för as som tror att Josef skulle ”övertala” tjejen att ha sex med killen. Är det så du vill ha sex? Genom att tjata dig till det??? Idiot.

Kollar ibland lite på vad det finns för självförsvarskurser, vilken man inte ska behöva. But better safe the sorry eller hur?

Denna bilden tycker jag säger väldigt mycket om rättssystemet när det gäller våldtäkter.

våldtäktsförsvar

Öland here we come!

strand hotellJaha, då blev det precis klart att det blir Öland och Strand på midsommar!

Har aldrig varit på Öland så det ska bli lite kul att uppleva detta också. Lite pinsamt att jag fick för mig att Visby och ringmuren var på Öland 😛

Så jäkla glad och tacksam att det finns snabblånsföretag som man kan använda sig av för att låna direkt när man behöver lite extra tillskott i kassan så man kan vara med när det händer saker 😉

Vill önska god jul och gott nytt år!

Hoppas att ni har haft en riktigt god jul med onödigt mycket mat och dryck. I år känner jag mig extra lat och sitter bara och kollar på tv eller på coola wrestelingklipp på youtube.

Jag hävdar att det är för att jag är så trött i huvudet efter att ha friat jul igår med min familj, och framför allt mina syskonbarn. De kan verkligen tjata hål i huvudet på mig. De är verkligen det perfekta preventivmedlet! Snacka om att bli bullerskadad och att inte få en enda lugn stund på hela dagen :)

Men de är för goa, men i lagom doser. Behöver idag för att återhämta mig känner jag.

barn

Bra med specifika intressen

Normalt så tycker jag alltid att det är supersvårt att hitta presenter till folk, jag menar, alla har ju typ det som de vill ha. Men det finns en person som är ett undantag för mig, min bästa kompis sambo. Han älskar fiske så jag har lärt mig, av min kompis så klart, att jag alltid kan köpa någon form av wobblers till honom och han kommer att vara supernöjd. Tydligen så är detta sånt som man som fiskare aldrig kan få för många av eftersom de försvinner med jämna mellanrum.

present 1

Så jag har beställt hem ett par olika nu. Så nu är det bara att vänta på leverans och att köpa en blomma och jag är redo för party :)

Trist nyhet :(

mitt hjärta blöderÅh, en av mina absolut bästa vänner har fått ett jobb i Kungsängen och kommer att flytta så snart hon har hittat någonstans att bo. :( Mitt hjärta blöder verkligen, vi träffas minst en gång och veckan och sitter på kafé och dricker för mycket kaffe och äter för mycket sötsaker. Klart jag är glad för hennes skull att hon har hittat ett superbra jobb med bra lön, men vill ändå inte att hon ska flytta.

Hon har till och med hittat en mäklare i Kungsängen som hade flera lägenheter till salu tydligen. Jag tycker ju personligen att hon kan hyra lägenhet först så hon vet om hon trivs. Men lägenhetsbristen är ju lika stor där som i många andra delar, så det är ju klart att det kanske är lättare att hitta en bostad som går att köpa istället.

Usch, vilken trist dag det blev…… Får kolla på de nya avsnitten på Big bang tror jag och se om det piggar upp mig lite.

Visst är det typiskt….

istanbul 2Jaha, då kom det fina vädret som jag har gått och väntat på så länge. Du kan tacka mig för att det kommit bara så du vet. För bara för att jag och sambon bestämde oss för att boka en weekend i Istanbul så kom självklart det fina vädret.

Fast jag är ändå glad för att resan är bokad för det är alltid skönt att komma bort lite och se lite annat. Och framför allt att få käka hotellfrukost!! :)

Har aldrig varit i Istanbul så det ska bli spännande. Nu i efterhand så kanske det kommer att vara väldigt varmt för att vara i en storstad men hotellet har pool så i värsta fall får vi hänga i den hela dagarna och göra stan på kvällarna. De ska också ha hamam på hotellet som jag tänkte vi kunde testa, låter väldigt lyxigt och skönt.

Hoppas ni har det kanonbra i det underbara vädret!